Langkau ke kandungan utama

Khidmat Urut Suami Isteri Di Satun Thailand

Cjs Satun 406
Urut Suami Isteri Di Pak BaraSalam Pelanggan Yang Di Hormati
Urut  memang sinonim di Thailand. Sebenarnya sekiranya di komesial dengan baik,ianya tidak menjadi kejanggalan pada kaum wanita yang melawat Thailand.Cuma bila kaum lelaki yang "bersendirian" atau "single man" datang mendapat perkhidmatan ini, cerita yang di bawa balik adalah cerita yang mencabar kewanitaan pihak kaum wanita.

Jenis Jenis Urutan
Sebenarnya cuma ada tiga jenis urutan sahaja di Thailand.
1.Urut Kaki
2.Urut Thai ( Thai Massage)
3.Urut Minyak

1.Urut kaki sama juga seperti di Malaysia.Bezanya yang mengurut kaum wanita.Anda cuma duduk di kerusi malas,dan kaki anada diurut.

2.Urut Thai ( Thai Massage) adalah urutan tanpa minyak.Juru Urut menekan otot dan sendi sendi yang telah di tentukan semasa mereka berlajar. Sebenarnya anda akan diberi seluar nelayan, (sejenis seluar longgar yang dipakai oleh kebanyakan nelayan ).Anda di diwajibkan berbogel. Yang mengada ngada sahaja nak berbogel.

3.Urut Minyak adalah urutan menggunakan minyak.Sejenis minyak khas yang agak suam akan digunakan bagi melincinkan urutan dan melancarkan darah.Anda juga di beri memakai seluar nelayan.Jadi tak ada sebab untuk anda berbogel.

Urut Batin sejenis urutan ciptaan orang Malaysia yang melawat Thailand. Tiada istilah urut batin di Thailand. Urutan ini disediakan bila ada permintaan dari pelanggan Malaysia ke Thailand.

KESIMPULAN
Kesimpulannya semua terletak pada diri anda sendiri.Sebagai Agen Perlancongan kami akan memenuhi permintaan anda sekiranya anda ingin mendapat perkhidmatan seperti ini ataupun sebagainya.Pokok semua ditangan anda.terdapat perbagai perkhimatan di Thailand.Anda perlu tahu tempat yang sesuai untuk tujuan anda. AWAS jangan bertanya pada sebarang orang di Thailand. Orang awam Thailand TIDAK seperti pekerja pekerja yang melakukan aktiviti sosial. Silap haribulan anda makan buah TOMOI.


HARGA HARGA

1.Urut Kaki ( antara Thb300 ~ Thb400 1 jam )
2.Urut Thai ( Thai Massage) ( antara Thb300 ~ Thb600 2jam )
3.Urut Minyak ( Thb600 dan keatasa 2 jam )

1. Lokasi ini bersebelahan Little Queen Cafe. Amat sesuai untuk suami isteri
https://goo.gl/maps/rXT98RUrAny


2. Lokasi ini di tepi pantai Pak Bara

Selepas Suan Son Bungalow
https://goo.gl/maps/ZRx2CgQCkuR2


Ulasan

Cikgu Joe Satun berkata…
Cikgu Joe satun Khidmat Urut Suami Isteri Di Satun Thailand

Catatan popular daripada blog ini

BORANG TM6 TM2 DAN TM3 THAILAND

TM6 THAI Borang TM6 , Borang TM2 dan Borang TM3 ke Thailand. Borang apakah itu ? Ramai yang dok keliru dengan borang ini. 1. Borang TM6 atau white card . Ada dua keratan yang perlu diisi. - keratan Arrival Card dan Departure Card, kena isi dua dua. - Arrival Card disimpan oleh Imigresen Thai. - Departure Card disimpan bersama passport atau border pass. - Departure Card MESTI diserahkan sewaktu keluar dari Thai. Disertakan bersama Passport semasa stamping. - JIKA HILANG , sila lapor ke Pejabat Imigresen atau tahan telinga kena maki ( hahaha ) Oleh itu ambil gambar passport dan TM6 simpan didalam HP sebagai bukti jika hilang. Borang TM2 dan TM3 dicopy dari  https://www.riderchris.com/ 2. TM2 adalah borang maklumat kenderaan. - Borang ini boleh didapati di Pejabat Imigresen Thai. - Diisikan dan diserah kepada Pegawai Imigresen Thai untuk mendapat pengesahan semasa stamping passport. - Serahkan semasa pulang ke malaysia kepada Pegawai Imigresen Thai semasa stamping P

LOKASI MENARIK DI PAK BARA SATUN THAILAND

Lokasi Menarik di Pak Bara Satun Thailand untuk dilawati. Persiapan untuk masuk Thailand melalu Wang Prachan, Satun menggunakan Passport ( MAY 2022 ) a. Thai Pass link https://land.tp.consular.go.th / DIMANSUHKAN SEJAK JULY 2022 b. Covid Insuran  DIMANSUHKAN SEJAK JULY 2022 b. Covid Insuran c. Insuran kenderaan ( Por Ror Bor & Voluntary ) d. Geran kenderaan e. TM6 TM2 TM3 Untuk memudahkan urusan sila klik link berikut https://wa.me/60196664087 ( Malaysia ) https://wa.me/6598505125 ( Singapura ) Border Pass  ( MAY 2022 ) a. Tempuh melawat 3h2m ( Tempuh 30 hari sejak July 2022 ) b. Tiada Thai Pass dan Insuran Covid  DIMANSUHKAN SEJAK JULY 2022 b. Covid Insuran c. Insuran kenderaan ( Por Ror Bor & Voluntary ) d. Geran kenderaan e. TM6 TM2 TM3 INSURAN KENDERAAN https://wa.me/60196664087 ( Malaysia ) https://wa.me/6598505125 ( Singapura ) 1. Wang Kelian Immigration, Customs, Quarantine and Security (ICQS) Complex +60 9-945 6328 https://maps.app.goo.gl/ayF7

Apa Ada Di Pak Bara Satun Thailand

Apa Ada Di Pak Bara Satun Thailand ? Macam mana nak pi kePak Bara ? Ini soalan lazim yang sering ditanya oleh pembaca. Mai aku nak cerita kat hangpa. Anda WAJIB lalu dan singgah di  CJS SATUN 406 Kedai milik Akitivis Bahasa Melayu Satun. Dikenali kalangan bikers dan rider Malaysia Singapura dan Asean. Kerana Banyak membantu mereka yang ditimpa musibah tanpa sebarang bayaran. CJS SATUN 406 1. Pos Imigresen Wang Kelian. Hangpa klik pautan ini.  Wang Kelian Ke Pak Bara 2. Pak Bara View, mercu tanda Pak Bara berlatarkan Ikan Maling dan Laut Andaman. Tempat santai seisi keluarga. Bermula jam 3.00 pm ada gerai menjual makanan. Pasar Malam pula setiap Sabtu dan Ahad adalah kemuncak pasar malam. Pautan Maps :  Pak Bara View Point Pak Bara View Point 3. Makanan Laut dan Makanan Thai yang ori. Dah enam tahun di Pak Bara dan sekitar Satun. Kedai terbaik Nava Seafood. Alasannya 100% HALAL . Arak tidak dibenarkan masuk ke Kedainya. Berbeza dengan kedai-kedai lain.TAPI ikut su