SEARCH

Ahad, 17 November 2013

Khidmat Urut Suami Isteri Di Satun Thailand

Cjs Satun 406
Urut Suami Isteri Di Pak BaraSalam Pelanggan Yang Di Hormati
Urut  memang sinonim di Thailand. Sebenarnya sekiranya di komesial dengan baik,ianya tidak menjadi kejanggalan pada kaum wanita yang melawat Thailand.Cuma bila kaum lelaki yang "bersendirian" atau "single man" datang mendapat perkhidmatan ini, cerita yang di bawa balik adalah cerita yang mencabar kewanitaan pihak kaum wanita.

Jenis Jenis Urutan
Sebenarnya cuma ada tiga jenis urutan sahaja di Thailand.
1.Urut Kaki
2.Urut Thai ( Thai Massage)
3.Urut Minyak

1.Urut kaki sama juga seperti di Malaysia.Bezanya yang mengurut kaum wanita.Anda cuma duduk di kerusi malas,dan kaki anada diurut.

2.Urut Thai ( Thai Massage) adalah urutan tanpa minyak.Juru Urut menekan otot dan sendi sendi yang telah di tentukan semasa mereka berlajar. Sebenarnya anda akan diberi seluar nelayan, (sejenis seluar longgar yang dipakai oleh kebanyakan nelayan ).Anda di diwajibkan berbogel. Yang mengada ngada sahaja nak berbogel.

3.Urut Minyak adalah urutan menggunakan minyak.Sejenis minyak khas yang agak suam akan digunakan bagi melincinkan urutan dan melancarkan darah.Anda juga di beri memakai seluar nelayan.Jadi tak ada sebab untuk anda berbogel.

Urut Batin sejenis urutan ciptaan orang Malaysia yang melawat Thailand. Tiada istilah urut batin di Thailand. Urutan ini disediakan bila ada permintaan dari pelanggan Malaysia ke Thailand.

KESIMPULAN
Kesimpulannya semua terletak pada diri anda sendiri.Sebagai Agen Perlancongan kami akan memenuhi permintaan anda sekiranya anda ingin mendapat perkhidmatan seperti ini ataupun sebagainya.Pokok semua ditangan anda.terdapat perbagai perkhimatan di Thailand.Anda perlu tahu tempat yang sesuai untuk tujuan anda. AWAS jangan bertanya pada sebarang orang di Thailand. Orang awam Thailand TIDAK seperti pekerja pekerja yang melakukan aktiviti sosial. Silap haribulan anda makan buah TOMOI.


HARGA HARGA

1.Urut Kaki ( antara Thb300 ~ Thb400 1 jam )
2.Urut Thai ( Thai Massage) ( antara Thb300 ~ Thb600 2jam )
3.Urut Minyak ( Thb600 dan keatasa 2 jam )

1. Lokasi ini bersebelahan Little Queen Cafe. Amat sesuai untuk suami isteri
https://goo.gl/maps/rXT98RUrAny


2. Lokasi ini di tepi pantai Pak Bara

Selepas Suan Son Bungalow
https://goo.gl/maps/ZRx2CgQCkuR2


1 comments:

Cikgu Joe Satun berkata...

Cikgu Joe satun Khidmat Urut Suami Isteri Di Satun Thailand