Langkau ke kandungan utama

Bagaimana Seorang Pelacur Hat Yai Di Tetapkan Harga

The Price According How Ugly You Are........

Bagaimana Seorang Pelacur Hat Yai Di Tetapkan Harga Bargains and Value, Untuk menentukannya sila BACA DISINI

Bila berkecimpung dengan bidang perlancongan di Thailand,terutama di Hat Yai, maka soalan tentang, pelacur, tiger show atau thai Girl show, coyoty adalah soalan wajib yang akan di soalkan.

Sebagai profesional dalam bidang ini, kami melayan setiap soalan yang dikemukakan oleh customer. Kalau yang memohon perkhidmatan GRO atau Thai Girl, maka kami akan serahkan mereka pada agen kami di hat Yai.

Pengalaman saya dan suami ketika kami handle guest dari nagara Teluk (bukan Arab Saudi ) , kami terpaksa membantu agen kami yang kebetulan berseorangan. Inilah kali pertama saya menjejak kaki di tempat "Thai Girl " atau Pink Lady. Walaupun saya seorang warga Thai, saya tidak pernah didedahkan dengan perkara yang sebegini.



TAWAR MENAWAR
Baca Disini Cerita Yang Lain
Setelah urusan pilih dan memilih,maka tawar menawar Harga pun bermula. Warga Negara Teluk ini amat berkira dan terlalu memilih. Maka benarlah apa yang di ceritakan oleh sahabat kami di Penang, bahawa warga Negara Teluk ini,terlalu biadap dan tidak boleh dipercayai.
Mereka tidak mahu membayar harga yang dipersetuji .banyak dolak dalik dari mereka. Sehinggakan berlaku ketegangan dan hampir mencetus pergaduhan.
Campur tangan kami menyelesaikan masalah tersebut.

Harga Seorang Pelacur
Harga yang ditetapkan dari RM250 ~ RM1000 .Bergantung pada umor dan taraf pekerjaan.
Harga Regular Pink Lady RM 250 ~ RM350
Harga Part Time Pink Lady RM300 ~ RM500
Harga Part Time (student ) RM350 ~ RM600
Harga Taraf Model  RM500 ~ RM1000

Kami bertanya bagaimana harga ini ditentukan. Tidak tetap menurut taraf .
Mami yang kebetulan adalah kenalan kami ,membuka rahsianya.
Contoh Regular Pink Lady harga tetap RM250
Kalau pelanggan tu HODOH maka harga boleh mencecah RM350 atau melebih harga tetap.
So harga seorang pink lady bergantung juga pada BAGAIMANA RUPA  ANDA  SEBAGAI PERLANGGAN. " Price According How UGLY You Are "

AMARAN : ISLAM HARAM  KAN PELACURAN. NERAKA ALLAH AMAT PEDIH
daripada anda diseksa di akhirat lebih baik anda mendermakan kepada Tabng Pembanggunan
Kelas Bahasa Melayu untuk fakir miskin di www.facebook.com/karlisa.latisya

INFO SATUN




Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

BORANG TM6 TM2 DAN TM3 THAILAND

TM6 THAI Borang TM6 , Borang TM2 dan Borang TM3 ke Thailand. Borang apakah itu ? Ramai yang dok keliru dengan borang ini. 1. Borang TM6 atau white card . Ada dua keratan yang perlu diisi. - keratan Arrival Card dan Departure Card, kena isi dua dua. - Arrival Card disimpan oleh Imigresen Thai. - Departure Card disimpan bersama passport atau border pass. - Departure Card MESTI diserahkan sewaktu keluar dari Thai. Disertakan bersama Passport semasa stamping. - JIKA HILANG , sila lapor ke Pejabat Imigresen atau tahan telinga kena maki ( hahaha ) Oleh itu ambil gambar passport dan TM6 simpan didalam HP sebagai bukti jika hilang. Borang TM2 dan TM3 dicopy dari  https://www.riderchris.com/ 2. TM2 adalah borang maklumat kenderaan. - Borang ini boleh didapati di Pejabat Imigresen Thai. - Diisikan dan diserah kepada Pegawai Imigresen Thai untuk mendapat pengesahan semasa stamping passport. - Serahkan semasa pulang ke malaysia kepada Pegawai Imigresen Thai semasa stamping P

LOKASI MENARIK DI PAK BARA SATUN THAILAND

Lokasi Menarik di Pak Bara Satun Thailand untuk dilawati. Persiapan untuk masuk Thailand melalu Wang Prachan, Satun menggunakan Passport ( MAY 2022 ) a. Thai Pass link https://land.tp.consular.go.th / DIMANSUHKAN SEJAK JULY 2022 b. Covid Insuran  DIMANSUHKAN SEJAK JULY 2022 b. Covid Insuran c. Insuran kenderaan ( Por Ror Bor & Voluntary ) d. Geran kenderaan e. TM6 TM2 TM3 Untuk memudahkan urusan sila klik link berikut https://wa.me/60196664087 ( Malaysia ) https://wa.me/6598505125 ( Singapura ) Border Pass  ( MAY 2022 ) a. Tempuh melawat 3h2m ( Tempuh 30 hari sejak July 2022 ) b. Tiada Thai Pass dan Insuran Covid  DIMANSUHKAN SEJAK JULY 2022 b. Covid Insuran c. Insuran kenderaan ( Por Ror Bor & Voluntary ) d. Geran kenderaan e. TM6 TM2 TM3 INSURAN KENDERAAN https://wa.me/60196664087 ( Malaysia ) https://wa.me/6598505125 ( Singapura ) 1. Wang Kelian Immigration, Customs, Quarantine and Security (ICQS) Complex +60 9-945 6328 https://maps.app.goo.gl/ayF7

Apa Ada Di Pak Bara Satun Thailand

Apa Ada Di Pak Bara Satun Thailand ? Macam mana nak pi kePak Bara ? Ini soalan lazim yang sering ditanya oleh pembaca. Mai aku nak cerita kat hangpa. Anda WAJIB lalu dan singgah di  CJS SATUN 406 Kedai milik Akitivis Bahasa Melayu Satun. Dikenali kalangan bikers dan rider Malaysia Singapura dan Asean. Kerana Banyak membantu mereka yang ditimpa musibah tanpa sebarang bayaran. CJS SATUN 406 1. Pos Imigresen Wang Kelian. Hangpa klik pautan ini.  Wang Kelian Ke Pak Bara 2. Pak Bara View, mercu tanda Pak Bara berlatarkan Ikan Maling dan Laut Andaman. Tempat santai seisi keluarga. Bermula jam 3.00 pm ada gerai menjual makanan. Pasar Malam pula setiap Sabtu dan Ahad adalah kemuncak pasar malam. Pautan Maps :  Pak Bara View Point Pak Bara View Point 3. Makanan Laut dan Makanan Thai yang ori. Dah enam tahun di Pak Bara dan sekitar Satun. Kedai terbaik Nava Seafood. Alasannya 100% HALAL . Arak tidak dibenarkan masuk ke Kedainya. Berbeza dengan kedai-kedai lain.TAPI ikut su