SEARCH

Jumaat, 5 Julai 2013

Ping Busuk.ORG

Salam,
Setiap blogger pasti kenanl dengan BUSUK.ORG . Bagi yang tak kenal atau belum pernah mencuba,saya cadangkan supaya anda mencubanya. Anda lihat di bahagian kaki blog ini, ada 5 keping gambar,cuba anda klik gambar berkenaan.Anda akan di bawa melayari,blog blog yang terkenal di Malaysia.
Berikut adalah serba sedikit penerangan.Nak Tahu lebih lanjut sila klik di sini. BUSUK.ORG
atau anda klik pada logo ini.

Siapa kami?

Untuk tahu tentang kami, anda tidak perlu buka sejarah tahun 5..

Kami adalah sekumpulan system developer yang jobless, useless, dan suka melakukan kerja yang sia-sia.. tujuan utama penubuhan busuk.org adalah menyediakan servis dan penyebaran maklumat secara percuma kepada seluruh rakyat malaysia..  Buat masa sekarang, kami telah merancang banyak projek untuk disiapkan.. tapi hanya masa menentukan.. impian utama kami adalah menyebarkan word "busuk" itu kepada seluruh rakyat malaysia..  Bantulah kami untuk mencapai impian kami ya!

current project :

http://busuk.org/ping @ ping.busuk.org

laman ini adalah laman aggregator yang membantu anda menaikkan ranking anda di search engine sekiranya blog/site anda tidak memiliki ranking yang tinggi.. selain itu, aggregator ini juga berfungsi untuk menambah backlink ke blog/site anda dan pada masa yang sama menyenaraikan link anda pada search engine..

http://busuk.org/video @ video.busuk.org

laman video busuk ini pula adalah laman perkongsian video-video yang menarik di youtube.. kami juga ada menyediakan widget ringkas untuk anda sebagai owner site/blog mengikuti video terbaru yang kami update.. sistem video busuk ini akan ditambahbaik dalam masa terdekat.. semoga anda terhibur dengan video yang kami kongsi..

http://shout.busuk.org

laman shout busuk ini adalah laman yang menyediakan perkhidmatan shoutbox percuma untuk rakyat Malaysia. Shout busuk dilancarkan pada 1/1/2012 dan mula diperkenalkan kepada umum pada 3/1/2012.. idea asal menghasilkan shoutbox ini adalah untuk memberikan service percuma kepada rakyat malaysia selepas shoutmix.com menamatkan perkhidmatan percuma..

Kami sedang berusaha keras menyiapkan perkhidmatan percuma yang lain dalam masa terdekat ini..

0 comments: