SEARCH

Khamis, 20 Disember 2012

KENAPA LELAKI MALAYSIA SUKA KE DANNOK

Salam....

Di Thailand terdapat banyak tempat yang menarik untuk di lawati,umpanya di Satun atau Pak Bara . Di sini anda dapat bercuti bersama family dengan kadar yang murah.Di samping itu anda dapat mengeratkan siratul rahim bersama family tercinta terutama ister dan anak anak tercinta.

Di sini banyak juga tempat ibadat seperti Masjid,Surau dan Sekolah Agama. TETAPI kenapa DANNOK juga menjadi pilihan.Pada tahun 2010 setiap hari Jumaat,Sabtu dan Ahad hampir RM 1 juta dibelanjakan oleh lelaki lelaki Malaysia di Dannok.
Alangkah indahnya sekiranya wang di belanjakan kepada saluran yang berfaedah agar mendapat KEBERKATAN Ilahi.
Ada sesegelintir Lelaki sangat KEDEKUT pada anak isteri dan keluarga TETAPI pemurah pada jalan ke neraka..hairan.???
Kalau tabung masjid melintas didepan mata,pura pura lena..atau sekadar Rm1....malu malu malu.

Lelaki Malaysia bercakap mengenai POLITIK mengatasi guru agama atau alim ulamak TETAPI bila ke DANNOK lupa pada Yang Esa....keliru Dosa dan Pahala.

Dalam FB kalau di page politik mengalah ahli agama TETAPI bila PM wanita ...Ya Allah macam setan baru keluar neraka.Itulah lelaki dan kebanyakkan lelaki yang MUNAFIK tapi belagak alim.

Orang Malaysia kalau NIKAH dua tiga ...MALU . Kena ikut undang undang TETAPI buat MAKSIAT tak tau malu pula.
Ikut hukum Agama selalunya sulit dan sukar ,kononnya menjaga masa depan atau ingin membela nasib wanita.TIDAKKAH mereka berfikir dan ingat dan yakin pada Allah bahawa menikah itu sunnah dan seolah olah mendirikan masjid.

Orang Malaysia terutama wanita redha lelaki ada wanita simpanan dari bermadu.Rela maksiat bermaharajalela dari membuat pahala.

Anak JANTAN usung anak dara tidak salah TETAPI anak anak nak kahwin muda seolah olah suatu dosa.Bukankah Allah telah menjanji syurga dan rezeki pada hamba yang taat kepadanya. 

AIR DANNOK AIR NERAKA ....?
       

0 comments: