SEARCH

Selasa, 18 November 2014

ENTRI MENGENAI PELACUR THAILAND MENDAPAT SAMBUTAN

Travel Blog Malaysia Thailand

Entri keyword PELACUR ditulis sejak July 2013 . Jumlah pageview sehingga Nov 2014 sejumlah 45,000 view. Selama 14 bulan sebanyak 3214 pageview. Memang sah daya tarikkan Thailand adalah MAKSIAT.
Di Thailand sekiranya anda ingin membuat kebajikan pun mudah. Ramai lagi umat Islam yang yang miskin dan mundur pun ramai.

Di Kampung Guar Mukim Ban Khuan Satun , kami tubuhkan Sekolah Tadika Misbahuddin tujuan untuk mendidik generasi muda tentang Bahasa dan Budaya Melayu. Disamping itu penekanan pengetahuan agama Islam tidak dilupakan.

Pada setiap hujung minggu , Sabtu dan Ahad kami adakan kelas bahasa Melayu kepada 232 orang murid dari umur 5 - 12 tahun. Pada setiap malam , kami adakan kelas Iqra untuk mereka mengenal Al Quran dan Fardu Ain.
Kelas yang daif perlukan sokongan dari Derma atau sumbangan dari mereka yang berada. Sekiranya anda ingin menderma atau bersedekah. Anda hanya menggunakan khidmat Perlancongan kami. Sebahagian keuntungan kami salurkan kepada Tabung Pendidikkan Kelas Bahasa Melayu.

Jika anda berminat melancong sambil beramal anda boleh hubungi kami di :-
1, karlisahalim@gmail.com
2.www.facebook.com/karlisa.latisya
3.https://www.facebook.com/travelblogmt

Sila Baca Aktikel Berkaitan0 comments: