SEARCH

Jumaat, 17 Januari 2014

BENARKAH LELAKI MALAYSIA PALING KUAT SEX

Disco Hello Bangkok Dannok Thailand
Disco Hello Bangkok Dannok
#Thailand
#Dannok
Salam pembaca budiman

Pada tahun 2012 , jumlah perlancong Malaysia yang Melawat Thailand dianggarkan 2.5 juta orang. Jumlah yang tertinggi berbanding negara lain didunia. Dari 2.5 juta orang, lebih 2 juta hanya melancong di bandar-bandar bersempadan dengan Malaysia. Antaranya Padang Besar, Takbai atau Dannok. Dan 70% ~ 80% terdiri dari kaum lelaki.

Pekan Dannok sangat popular dengan hiburan malamnya. Kini ia dikatakan tempat paling popular di kunjungin oleh pelancong Malaysia. Popularitinya kini telah mengatasi Bandar Hat Yai yang terletak 40 Km dari Pekan Dannok.

Pekan Dannok mudah dikunjungi melalui Pekan Bukit Kayu Hitam.Pengunjung boleh pakir kereta di Kawasan Komplek Bebas Cukai atau membawa terus kereta ke sana.Dari Komplek Bebas Cukai ke Pekan Dannok kurang dari 1KM. Biasa pengunjung hanya berjalan kaki,

Di Pekan Dannok , tidak banyak pusat membeli belah.Lagipun harganya lebih mahal dari Bandar Hat Yai yang hanya kira kira 40minit berkereta. Disini terdapat banyak hotel ,rumah tumpangan,pusat karaoke,pusat urut,bar dan disco.

Baru baru ini , pada 26hb Disember 2013 ,satu letupan telah menggegarkan Pekan Dannok. Letupan berlaku di perkarangan Hotel Oliver dan biasanya hotel ini dihuni oleh perlancong berketurunan Cina Malaysia. Hotel ini agak mewah dan eklusif.

Cuma dua hari sahaja keadaan dan suasana di Pekan Dannok lengang dan sunyi sepi. Pekan Dannok seolah olah dilanggar GARUDA.

TAPI pada waktu ini ketika saya menulis artikel ini, dinggarkan beratus ribu rakyat Malaysia disini. Mereka ini kebanyakkan LELAKI. Kata seorang kenalan saya dari Australia bernama Kevin berusia 70 tahun,
kalau lelaki eropah diberi sebuah buku, dia akan lupa segalanya.
kalau lelaki China dengan perniagaan dia akan kejar duit sampai kaya.
tetapi
kalau lelaki Malaysia di beri perempuan, maut bukan penghalang.
Adakah ini satu gurau atau kenyataan ?

Anda fikirkanlah..........

Melawat Thailand Bersama Keluarga , anda baca disini
1.Panduan Melawat Wilayah Satun
2.Pakej Konvoi Ke Satun
3.Prosedur atau cara cara membawa kereta masuk ke Thailand