SEARCH

Selasa, 27 Ogos 2013

Thailand Dan Pelacur

Travel Blog Malaysia Thailand
Pinn Lady........
Sebut sahaja Thailand , semua orang akan ingat PELACUR. Bila orang tanya ,asal dari mana ? Kita jawab Thailand .Mulalah nak bergatai dengan kita. Mereka ingat semua orang Thailand tu pelacur atau mudah di ajak ke bilik tidur. TIDAK TIDAK TIDAK
.

Di Facebook dan Google plus, ada yang PM ajak temankan mereka bercuti di tempat-tempat menarik di Thailand.Bukankah di profile saya ada tertulis status BERKAHWIN dan ADA 2 anak. Yang paling lucu dan tak disangka ada yang berpakaian watak ulamak dan berkempen untuk Parti Politik Islam Malaysia,tapi bila PM ajak buat maksiat....tak gila kah tu. Ini bermakna apa yang masyarakat bercakap mengenai ulamak dan ustaz di Malaysia adalah BENAR.....cuba anda fikirkan ?

Lelaki Malaysia kalau nak yang suka booking "ayam" di Thailand. Tolong dan Tolong jangan anggap wanita Thailand mudah untuk diajak berbuat maksiat. Kami pun beragama Islam dan ada yang lebih baik dari isteri atau anak gadis anda.Kalau yang beragama BUHDHA pun jangan ajak sembarangan,takut takut nanti tak balik Malaysia.

Kalau nak enjoy kena la melabur,jangan nak enjoy tapi nak yang percuma.Ramai Lelaki Malaysia nak enjoy tapi KEDEKUT DUIT. Nak enjoy kami boleh tunjuk tempat,bukan minta kami cari gadis dara . Mana ada AYAM yang dara. Bodoh pun simpan la kat Malaysia,jangan bawa masuk siam,nanti tak sempat nak taubat.

Ada pernah kejadian di Dannok, Lelaki Malaysia di pukul setengah mati,gara-gara mengurat anak dara Thailand yang bekerja di kedai menjual pakaian.Anak dara itu ,janji nak ikut tapi dia balik rumah bagi tau bapa dia, Bapa dia bawa geng dia,pergi ke bilik lelaki itu dan belasah kaw kaw. So bila ke Thailand jangan cari NAHAS,

Kejadian kedua,di Malaysia.Seorang lelaki di belasah oleh orang yang tak dikenali gara gara mengurat pembantu kedai makan warga Thailand.Rupanya wanita itu isteri kepada tuan punya kedai makan itu.

Dalam internet Sosial Network ni pun ada yang nak ambil kesempatan. Bila mereka baca profile kita,dan tahu asal usul kita,mula nak bergatal.Tak baca ke,status kita dah kahwin.Bukan semua orang Thailand mudah berbicara tentang sex dengan orang yang tak dikenali dan bukan suami atau isteri kita.

Kalau nak melancong untuk mencari hiburan,ada tempat yang disediakan di Thailand. AWAS jangan cuba mengurat sembarangan nanti jadi punca pada kejadian yang buruk.Kalau nak enjoy pergi tempat enjoy, kalau nak beriadah,pergi tempat peranginan, kalau nak solat pergi Masjid.
Itu Pesanan Kami Pada Kaum Lelaki Malaysia.
Enhanced by Zemanta

0 comments: